Vitez vs Партизан Београд

10 - 66
Коначно

Извештај

Партизан победио Витез са 66-10

У првом колу А групе Балканске Супер Рагби Лиге, рагбисти Партизана лако су дошли до првих бодова. Црно бели су у Витезу, савладали домаћи Рагби 13 клуб Витез са 66-10. Победа Београђана ни једног тренутка није долазила у питање, иако су млади домаћи рагбисти пружили одличан отпор много искуснијој екипи Партизана.

Предност црно-белима донео је Владимир Милутиновић есејем већ у 3. минуту. Никола Србљанин у 6. и Владо Кушић у 10. минуту увећали су ову предност и ставили до знања домаћима да ће тешко стићи до првих бодова у Балканској Супер Рагби Лиги. Предност гостију увећали су Душан Милутиновић у 15. минуту, Перо Маџаревић у 17. Затим су на сцену ступили Владо Кушић у 23. и Владимир Милутиновић у 27. са по својим другим есејем на утакмици. Након ове почетне канонаде црно-белих, узвратили су домаћи. Најпре је у 31. минуту есеј дао Владимир Скопљак, а само четири минута касније у стрелце се уписао и Габријел Гелић. Гости су до краја полувремена преко Павла Војиновића на одмор отишли са предношћу од 40-10.

У другом полувремену гости су постигли још 6 есеја за коначан тријумф од 66-10. У 46. минуту серију је отворио Џавид Јашари. Само три минута касније Владимир Милутиновић је постигао свој трећи есеј на утакмици. Млади играч Партизана тако је на најбољи начин потврдио да се ради о изузетном таленту. Репрезентативац Србије Перо Маџаревић је постигао још два есеја за Партизан у 53. и 65. минуту, и тако и сам дошао до бројке од 3 есеја на утакмици. Серију црно-белих завршио је Роналдо Битићи са два своја есеја у 67. и 69. минуту.

Приказаном игром тренери оба тима могу бити више него задовољни. Домаћи су пружили добар отпор Партизану, који је свакако један од главних кандидата за пролазак у плејоф. Партизан игра ове сезоне одлично и сигурно је да ће црно-бели учинити све како би се домогли и свог првог трофеја. Са друге стране Витез је млада и перспективна екипа, која ће сав свој потенцијал исказати тек за коју годину. На крају је Партизан победио Витез који свакако није разочарао.

Partizan pobedio Vitez sa 66-10

U prvom kolu A grupe Balkanske Super Ragbi Lige, ragbisti Partizana lako su došli do prvih bodova. Crno beli su u Vitezu,  savladali domaći Ragbi 13 klub Vitez sa 66-10. Pobeda Beograđana ni jednog trenutka nije dolazila u pitanje, iako su mladi domaći ragbisti pružili odličan otpor mnogo iskusnijoj ekipi Partizana.

Prednost crno-belima doneo je Vladimir Milutinović esejem već u 3. minutu. Nikola Srbljanin u 6. i Vlado Kušić u 10. minutu uvećali su ovu prednost i stavili do znanja domaćima da će teško stići do prvih bodova u Balkanskoj Super Ragbi Ligi. Prednost gostiju uvećali su Dušan Milutinović u 15. minutu, Pero Madžarević u 17. Zatim su na scenu stupili  Vlado Kušić u 23. i Vladimir Milutinović u 27. sa po svojim drugim esejem na utakmici. Nakon ove početne kanonade crno-belih, uzvratili su domaći. Najpre je u 31. minutu esej dao Vladimir Skopljak, a samo četiri minuta kasnije u strelce se upisao i Gabrijel Gelić. Gosti su do kraja poluvremena preko Pavla Vojinovića na odmor otišli sa prednošću od 40-10.

U drugom poluvremenu gosti su postigli još 6 eseja za konačan trijumf od 66-10. U 46. minutu seriju je otvorio Džavid Jašari. Samo tri minuta kasnije Vladimir Milutinović je postigao svoj treći esej na utakmici. Mladi igrač Partizana tako je na najbolji način potvrdio da se radi o izuzetnom talentu. Reprezentativac Srbije Pero Madžarević postigao je još dva eseja za Partizan u 53. i 65. minutu, i tako i sam došao do brojke od 3 eseja na utakmici. Seriju crno-belih završio je Ronaldo Bitići sa dva svoja eseja u 67. i 69. minutu.

Prikazanom igrom treneri oba tima mogu biti više nego zadovoljni. Domaći su pružili dobar otpor Partizanu, koji je svakako jedan od glavnih kandidata za prolazak u plejof. Partizan igra ove sezone odlično i sigurno je da će crno-beli učiniti sve kako bi se domogli i svog prvog trofeja. Sa druge strane Vitez je mlada i perspektivna ekipa, koja će sav svoj potencijal iskazati tek za koju godinu. Na kraju Partizan pobedio Vitez koji svakako nije razočarao.

видео запис

Детаљи

Датум Време Такмичења Сезона Коначно
9. априла 2017. 14:00 BSRL Championship 2017 80'

Резултат

ТимTriesConversionsPointsOutcome
2110Loss
Партизан Београд14566Win
Место T C P DG
 0000

Партизан Београд

# Играч Место T C P DG
Денис БајрамиСтуб0000
Михаило ИлићТалонер0000
Роналдо БитичиКрило2000
Перо МаџаревићКрило3000
Бранко ЧарапићТалонер0000
Владимир МилутиновићКрило3000
Топлица РистићАријер0000
Драгољуб ГвозденовићЦентар0000
Дарио АбидиновићЧеп0000
Душан МилутиновићСтуб1000
Павле ВојиновићКрило1000
Денис БибићДруга линија0000
Милан ДеспинићДруга линија0000
Стефан ИлићСтуб0000
Владо КушићКрило2000
Џавид ЈашариТалонер1500
Никола СрбљанинДеми1000
 Укупно 14500