Раднички Нова Пазова vs Партизан Београд

Утакмица регистрована службеним резултатом у корист Партизана

Раднички Нова Пазова vs Црвена Звезда Београд

Још једна тесна победа лидера Црвене Звезде у Првенству Србије овај пут над Радничким из Нове Пазове. Пазовчани су пружили одличан отпор. До 35 минута смењивали су се у водству са црвено-белима, који су у последњем минуту првог полувремена есејем Ранђића и претварањем Војислава Девића успели да реше први део у своју корист 16-14.

Почетком другог полувремена Звезда је направила осетније водство које је у 57 минуту износило 14-34. Домаћи су тада са два есеја Подкољњака успели да смање предност гостију, али више од часног пораза нису могли.

Раднички Нова Пазова vs Дорћол Београд

Службени резултат

Раднички Нова Пазова – Ташмајдан Тигрови

Утакмица између Радничког и Тигрова са Ташмајдана била је практично дерби зачеља. Оба клуба у првом колу претрпела су убедљиве поразе. Тигрови од Црвене звезде, а Раднички од имењака из Ниша. Зато је сусрет у Пазови био од великог значаја за оба клуба јер је победа доносила бег са последњег места.

Утисак је да су Тигрови били бољи ривал, и да су испустили победу. Београђани су од 4 минута када је Милош Миланко постигао први есеј на мечу, водили све до последњег 80 минута. Ипак, Раднички се ни једног тренутка није предавао. Стигли су Пазовчани и заостатак од 16 поена,22-6 који је био у 20 минуту и 28-12 из 47 минута. Утисак је да је Тигровима након тог 47 минута, лагано нестајало даха у плућима, а да су домаћи притисли гас до даске. Са два есеја репрезентативца Пере Маџаревића и Миленка Божића, са минус 16, у 63 минуту стигли су на само 2 поена разлике 26-28. Наду гостију да могу до целог плена подгрејао је у 72 минуту Милан Илић, седмим есејем за Тигрове. Капитен гостију Стефан Николић био је непрецизан у шуту па је резултат гласио 26-32. Бод домаћину донео је Жарко Ковачевић есејем и голом у 80 минуту.

Раднички Нова Пазова – Соко