Морава Гепарди Лесковац vs Цар Душан Силни Параћин

40 - 4
Коначно

Извештај

Морава Гепарди Лесковац – Цар Душан Силни Параћин 40-4 (26-0)

У дербију зачеља Б групе Прве лиге Србије, Морава Гепарди су на свом терену савладали Цар Душан Силни из Параћина са 40-4. Лесковчани су били бољи од самог почетка и њихова победа није долазила у питање ни једног тренутка. Већ након 15-ак минута „Гепрарди“ су повели са 12-0, а ово вођство је могло бити и убедљивије да су шутери домаћих били прецизнији у извођењу шутева на гол. Наравно то ни мало није било лако, јер је терен био изузетно тежак, и расквашен од кише која је непрестално падала током целе утакмице. Прво полувреме „Гепарди“ су решили у своју корист вођством од 26-0.

И други део утакмице  „Гепарди“ су почели у сличном ритму, али им је брзо понестало снаге. Било је више него очигледно да су „повукли ручну“ и у овом делу утакмице постигли су 3 есеја и један гол. Пад енергије домаће екипе искористили су гости, који су у 72. минуту есејем Ивана Пантића успели да постигну свој једини есеј на мечу. Ипак, играчима оба клуба треба честитати на изузетном залагању јер је утакмица одиграна по изузетно тешком терену и јакој киши.

Најефикаснији у домаћем тиму био је Александар Павловић који је постигао 3 есеја. Два есеја за „Гепарде“ постигао је Тодор Ђорђевић, а по један Никола Цветковић, Лазар Додеровић, Горан Миловановић и Стефан Јовановић. Од укупно 9 шутева, „Гепарди“ су успешно извели два. Прецизни су били Стефан Јовановић и Лазар Додеровић.

Детаљи

Датум Време Такмичења Сезона Коло Коначно
30. априла 2017. 16:00 Првенство Србије - Прва лига 2017 3 80'

Стадион

ФК Ветерница Лесковац

Резултат

Морава Гепарди Лесковац

Место T C P DG
 0000

Цар Душан Силни Параћин

Место T C P DG
 0000